ANKARA / KEÇİÖREN - Keçiören Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Bora DEVECİ - Kurum Müdürü

İlk,orta,lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Lisans öğreniminde Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nde okudu. Yüksek Lisans eğitimini de Ankara Üni Eğit Bil . Fakültesi Eğitim Yönetimi,Teftişi,Ekonomisi ve Planlaması Bölümünde tamamladı. Özel bir bankada üç yıl çalışmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Zonguldak Sivriler İlköğretim Okulunda Rehber Öğretmen olarak göreve başladı.Ardından sırasıyla; Haymana 12 Eylül İlköğretim Okulu, Mamak Piyale Paşa İlköğretim Okulu, Çankaya Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu ve Keçiören Şekit Hakan Kabil Ortaokulunda rehber öğretmen olarak çalıştı. 2014-2018 yılları arasında Ankara İl MEM Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesinde görevlendirme olarak çalıştı. Bu süre içerisinde Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörlüğü, İhmal İstismar konularında İl Koordinatörlüğü ve Danışmanlık Tedbirleri İl İlKoordinatörü olarak görev yaptı. 2018-2022 yılları arasında Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Yenimahalle İlkbahar Özel Eğitim Anaokulu Kurucu Müdürlüğünü yaptı. Çeşitli STK larda yönetici olarak görev yapmış ve halen öğretmen eğitimleri veren bir STK da yetişkin eğitimleri vererek öğretmenlerin gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

9 Eylül 2022 tarihinden itibaren Kurumumuz Merkez Müdürü olarak görev yapmaktadır.